Thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger

thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger

Noen som kan anbefale noen bra thai massasje på vestkanten i Oslo? Jeg selv bor på motsatt side av byen, men vil nødig besøke noen der, siden man plutselig kan treffe på en nabo eller no. Har vært og tittet litt, og det ligger overraskende mange på vestkanten. I området Vika og Frogner er det flere som ser interessante ut.

Savasdee Thai Aroma, Siam Thai massasje mf. Er det noen som har besøkt noen, så kom med tips. Gjerne hvis de har det "lille ekstra" også. Kan forresten komme med en anbefaling.

Ved siden av hotell Gullsmeden nederst i Parkveien ligger det en liten massasjesalong med thai massører. De er seriøse og tilbyr dessverre ikke noe ekstra. Men har du kun behov for å løse opp musklene, anbefales dette stedet. Hun ene kan være litt hardhendt, så si i fra at du kun ønsker medium styrke.

Husker ikke hva salongen heter. Det er et par eller tre? Dette har variert veldig hva en får på slike steder og menn har tatt turen, betalt og gått hjem uten resultat. En kan forventa at det ikke bare et olje på ryggen når de annonserer på RE.

Da sier jeg - finn et annet annonsested. Gikk jeg på et sted som ikke annonserte der på Re så forventet jeg ingenting. Nå har jeg i løpet er de siste 4 år blitt litt kjent i thaimiljøet sådan og ei thai som driver et slik sted som ikke annonserer sier. Kjenner jeg meg sikker på han så får han det han spør om til den pris jeg forlanger. Det var forresten henne som orienterte at politiet sjekket søpla etter at de hadde rotet rundt inne og i papirhaugen for å finne noe å ta henne på.

Hun driver aleine men nå vil hun hente ei venninne i et annet eu land der jeg utførlig har gitt henne oppskrift på gangen med arbeidstillatelse D nummer, skatt, folkeregister og NAV. Arbeidskontrakt, prestasjonslønn, nøyaktig lik den som jeg hadde da jeg kjørte taxi, og timeregistrering.

Det er dette myndighetene nå bruker i mot thaimassasjestedene for å enten gi de dagbøter så høye at de ikke har mulighet til å betale eller få de stengt på annet grunnlag. Vet ikke hvem du som gjest er men jeg har frekventert dette forum og det andre i rimelig mange år. Kjent, vanket med og nærmest hatt et forhold til ei thai som har drevet studio i Oslo i mange år. Det du skriver er som oppspinn å regne!!! Jeg har gode erfaringer med et sted på østkanten i Oslo. Der har jeg fått god massasje.

Og av ekstra kan nevnes både rimming og prostatamassage. Tror man må være fast kunde for å få dette. Det vill jag också veta mer om  Jag har tips i retur. Kontaktet Chaba Thaimassasje  som mailet tilbake - ring oss - og jeg ringte. Kom og prøv og i mellom linjene hørte det ut som at her ble det full uttelling med alt en kunne ønske seg. Så kommer kontrabeskjeden i dag på mail når jeg spurte direkte.

Nei, nei ,nei en får ikke boom boom hos oss. Hva i allverden gjør de på RE alle disse thaistedene når de kun klør en på ryggen. Klart at de drar kunder men menn går dit med et håp om mer enn feit olje når de annonserer på RE.

Jeg synes dette er å lure menn. Kan de ikke finne seg et annet forum å annonsere på??? Hadde du dratt innom og prøvd ville du nok opplevd både det ene og det andre ekstra  De er veldig forsiktige med hva de oppgir på tlf og sms.

Har fått fulltreff flere ganger på "kjedelige" plasser hvor jentene ikke har gjort et eneste pirrende fremstøt underveis. Hun er tilsynelatende søt på bildene, og tilbyr grei behandling.. Da er det ekstra god tid til å fokusere på punkter som gjør vondt og som trenger behandling. Jeg anbefaler ikke massage i det stedet http: Det verste massage opplevelse ever jeg har hatt, da jeg var med min datter på sjokolade massage hos ponthipgarden.

For første Det var skitten benk og gulvet. For andre var 2 jenter som massert oss på samme rom, men de holdt hele tida å prate under behandling. Det var så plagsom. Normalt du trenger ro for å slapp helt av.. I tillegg til det fikk vi ikke dusjett etter sjokolade massage. De jentene sa at de ikke har dusj. Jeg ble helt overrasket, er det mulig at folk ikke få mulighet til å dusje etter massage.

Så gikk jeg opp å prate med sjeffen, men han sa at de har dusje. Men etter han snakket med en av jentene, kom tilbake til meg og sa at det er noe problem med dusj. Hvorfor sa du ikke det til meg da jeg kom, kunne jeg ta massage en annen gang "sa jeg". Min venninne hadde opplevd det samme behandling dagen før. Da vist jeg at jeg var rett. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Ponthip Garden Thai Massasje. Helse- og treningssentre , Spa og velvære , Annet. Attraksjonsdetaljer Anbefalt lengde på besøk: Ponthip Garden Thai Massasje Spa tilbyr autentiske massasje og spa behandlinger. En perfekt måte for avslapnig, eller om du kanskje har slitne og såre muskler?

Ponthip Garden har både mannelige og kvinnelige massører med lang erfaring. Still et spørsmål om Ponthip Garden Thai Massasje. Skriv en anmeldelse Anmeldelser 9. Se hva reisende sier: Reisende som så på Ponthip Garden Thai Massasje, så også på. Alle ting å gjøre i Oslo Har du vært i Ponthip Garden Thai Massasje? Skriv en anmeldelse Legg til bilder.

Ponthip Garden Thai Massasje Spa tilbyr autentiske massasje og spa behandlinger. En perfekt måte for avslapnig, eller om du kanskje har slitne og såre muskler? Ponthip Garden har både mannelige og kvinnelige massører med lang erfaring. Still et spørsmål om Ponthip Garden Thai Massasje. Skriv en anmeldelse Anmeldelser 9. Se hva reisende sier: Reisende som så på Ponthip Garden Thai Massasje, så også på.

Alle ting å gjøre i Oslo Har du vært i Ponthip Garden Thai Massasje? Skriv en anmeldelse Legg til bilder. Hva er din side av saken? Hotellreisende er begeistret for Frogner House Apartments - Underhaugsveien Ikke funnet noen annonser på nett, men har en facebook side her: Noen som kan anbefale noen bra thai massasje på vestkanten i Oslo?

Jeg selv bor på motsatt side av byen, men vil nødig besøke noen der, siden man plutselig kan treffe på en nabo eller no. Har vært og tittet litt, og det ligger overraskende mange på vestkanten. I området Vika og Frogner er det flere som ser interessante ut.

Savasdee Thai Aroma, Siam Thai massasje mf. Er det noen som har besøkt noen, så kom med tips. Gjerne hvis de har det "lille ekstra" også. Kan forresten komme med en anbefaling. Ved siden av hotell Gullsmeden nederst i Parkveien ligger det en liten massasjesalong med thai massører. De er seriøse og tilbyr dessverre ikke noe ekstra. Men har du kun behov for å løse opp musklene, anbefales dette stedet. Hun ene kan være litt hardhendt, så si i fra at du kun ønsker medium styrke.

Husker ikke hva salongen heter. Det er et par eller tre? Dette har variert veldig hva en får på slike steder og menn har tatt turen, betalt og gått hjem uten resultat. En kan forventa at det ikke bare et olje på ryggen når de annonserer på RE.

Da sier jeg - finn et annet annonsested. Gikk jeg på et sted som ikke annonserte der på Re så forventet jeg ingenting. Nå har jeg i løpet er de siste 4 år blitt litt kjent i thaimiljøet sådan og ei thai som driver et slik sted som ikke annonserer sier. Kjenner jeg meg sikker på han så får han det han spør om til den pris jeg forlanger. Det var forresten henne som orienterte at politiet sjekket søpla etter at de hadde rotet rundt inne og i papirhaugen for å finne noe å ta henne på. Hun driver aleine men nå vil hun hente ei venninne i et annet eu land der jeg utførlig har gitt henne oppskrift på gangen med arbeidstillatelse D nummer, skatt, folkeregister og NAV.

Arbeidskontrakt, prestasjonslønn, nøyaktig lik den som jeg hadde da jeg kjørte taxi, og timeregistrering. Det er dette myndighetene nå bruker i mot thaimassasjestedene for å enten gi de dagbøter så høye at de ikke har mulighet til å betale eller få de stengt på annet grunnlag.

Vet ikke hvem du som gjest er men jeg har frekventert dette forum og det andre i rimelig mange år. Kjent, vanket med og nærmest hatt et forhold til ei thai som har drevet studio i Oslo i mange år. Det du skriver er som oppspinn å regne!!!

Jeg har gode erfaringer med et sted på østkanten i Oslo. Der har jeg fått god massasje. Og av ekstra kan nevnes både rimming og prostatamassage.

Tror man må være fast kunde for å få dette. Det vill jag också veta mer om  Jag har tips i retur. Kontaktet Chaba Thaimassasje  som mailet tilbake - ring oss - og jeg ringte. Kom og prøv og i mellom linjene hørte det ut som at her ble det full uttelling med alt en kunne ønske seg. Så kommer kontrabeskjeden i dag på mail når jeg spurte direkte. Nei, nei ,nei en får ikke boom boom hos oss.

Hva i allverden gjør de på RE alle disse thaistedene når de kun klør en på ryggen. Klart at de drar kunder men menn går dit med et håp om mer enn feit olje når de annonserer på RE. Jeg synes dette er å lure menn. Kan de ikke finne seg et annet forum å annonsere på??? Hadde du dratt innom og prøvd ville du nok opplevd både det ene og det andre ekstra  De er veldig forsiktige med hva de oppgir på tlf og sms.

Har fått fulltreff flere ganger på "kjedelige" plasser hvor jentene ikke har gjort et eneste pirrende fremstøt underveis. Er det noen som kan anbefale billig og god thaimassasje i Oslo?

Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Posted February 20, Miko   4. Report post  ·  3. Posted February 21, Disse sto det om i Norsk Ukeblad nylig så de er i hvert fall seriøse. Ikke vært der selv, men i følge artikkel virket de flinke.

Report post  ·  4. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  5. Har vært på Ponthip Garden på Majorstua flere ganger http: LolaAngel   2 0. Report post  ·  6. Posted May 31, Hvorfor sa du ikke det til meg da jeg kom, kunne jeg ta massage en annen gang "sa jeg" Han svarte " den har akkurat blitt ødelegat" Min venninne hadde opplevd det samme behandling dagen før.

Report post  ·  7.

thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger

Thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger -

Skrevet Mai 17, Skrevet April 2, Ved å fortsette tillater du vår bruk av informasjonskapsler. Det er dette myndighetene nå bruker i mot thaimassasjestedene for å enten gi de dagbøter så høye at de ikke har mulighet til å betale eller få de stengt på annet grunnlag.

: Thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger

Thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger Gjerne hvis de har det "lille ekstra" også. Ikke spør om de telefonene for jeg er ikke "verdig" kandidat for å avlegge et besøk til de damene. Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. Har ikke vært aktiv på forumet på en stund. Report post  ·  2.
Thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger 752
GERMAN SWINGERS NURU MASSAGE KØBENHAVN Nei, nei ,nei en får ikke boom boom hos oss. Noen måneder siden jeg var der, men da var det bra. Skrevet Juni 13, Hvorfor sa du ikke det til meg da jeg kom, kunne jeg ta massage en annen gang "sa jeg". By Guest Elisabeth 32, January 20, in Velvære, hudpleie og kosmetikk.
Else kåss furuseth naken sexy undertøy menn De er seriøse og tilbyr dessverre ikke noe ekstra. Frogner House Apartments - Odins gate Sign up for a new account in our community. Ikke var de proffe, ikke var de på nettet og ikke annonserte de eller trakk på gata. Jeg hadde toalett, dusj, spiseplass, kjøkken, orden i skapene, orden i papirene og de fant ikke kondomer eller tegn på at der hadde pågått sex salg av noe slag. You need to be a member in order to leave a comment.
Er det noen som har besøkt noen, så kom med tips. Hun ene kan være litt hardhendt, så si i fra at du kun ønsker medium styrke. LolaAngel   2 0. Stedet er en liten oase i Oslo sentrum. Hva er din side av saken? Skrevet April 2,

0 thoughts on “Thai massasje majorstua thai massasje oslo anbefalinger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *