Sophie elise naked fuckbok

sophie elise naked fuckbok

Sophie Elise sier det ikke er det å ta bilder som er problematisk, men hva som kan skje med bildet: Onsdag denne uken valgte hun å navngi flere menn som skal ha spredd det nevnte bildet på en Facebook-gruppe med over Det er ulovlig å spre bilder av andre på denne måten, men ofte er det vanskelig å bevise hvem som har gjort hva.

Sophie Elise anmeldte saken i vår, og hun og managementet kontaktet også flere personer for å få bildespredningen stoppet. Saken ble henlagt grunnet bevisets stilling. Man kan ikke stole på noen.

Sophie Elise snakker ut om det intime bildet som ble spredd på nett. Isachsens valg om å dele navn og bilde på de hun mener har spredd bildet, skapte debatt om hvorvidt det er lovlig å gjøre. Det trenger å få en konsekvens. Siden lovverket har vært utfordrende her, var det godt å kunne gjøre noe med det selv.

I sommer fortalte Isachsen om hendelse første gang, fordi hun altså ønsket en debatt og at rettspraksis skal skjerpes. Men selv om det finnes en lov mot å spre andres bilder, så opplever jeg at den ikke fungerer. Til tross for at politiet sto på, og jeg stolte på dem, ble saken henlagt. Jeg tror det handler om manglende kunnskap på dette spesifikke feltet. Det kan også ha med ressurser og litt manglende vilje å gjøre.

Til tross for at mange ble kalt inn til avhør, har jeg inntrykk av at mange slapp unna med å skylde på at de var fulle og ikke husker å ha spredt det, sier Sophie Elise. Hun ønsker ikke å gå ytterligere inn i detaljene i saken eller svare på spørsmål rundt problemstillingene Sophie Elise reiser. Sophie Elise tok affære: Varslet foreldre om unggutters trakassering. Det har vært noen tøffe måneder.

Falske bilder og rykter om filmer har spredt seg. Mens mange lojale blogglesere har vist støtte, finnes det også dem som har beskyldt Sophie Elise og managementet for selv å spre bildet for å skape PR. Sannheten er at dette uten tvil er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv. Det har føltes helt håpløst og kan ikke sammenlignes med noe. Jeg er også blitt forsøkt presset for penger av privatpersoner, og folk har truet med å varsle media.

Media har for øvrig vært en påkjenning i seg selv. Enkelte har vært skremmende pågående. Jeg har personlig ringt og tryglet redaktører om ikke å omtale saken. Når Sophie Elise nå velger å fortelle sin historie i VG, er det fordi hun vil rette fokus på et økende samfunnsproblem med lite rettspraksis.

Dessuten er hun sterkere nå. Men det har vært en lang, vond prosess med mye fortvilelse. Det handler ikke om meg, men jeg kan godt være en stemme i denne saken. Jeg har fått mange meldinger fra andre som har opplevd det samme. Hadde jeg vært 16 år og fikk bildet spredt på skolen min, hadde det kanskje vært enda verre. Folk kan begå selvmord for dette. Sophie Elise forklarer puppestunt. Det er det nok mange som ikke som skjønner.

De tror jeg tjener penger ved å bare sitte ti minutter i senga og skrive et blogginnlegg. Men det tar jo egentlig hele dagen. Jeg reiser en del også, og nå er jeg for eksempel i Oslo på grunn av bloggen.

Hun håper og tror at dokuserien vil gi bloggleserne et enda større innblikk i hvordan personen bak den populære bloggen egentlig er. Men hvis man allerede har bestemt meg for å oppfatte meg som dum så kan sikkert klippene forsterke det, så det kommer an på hvilken innstilling folk har. Jeg har en litt sær humor og mange tror kanskje ikke at jeg kan kødde med mitt eget utseende eller være frekk på min egen bekostning, sier Sophie Elise. Og jeg sier jo dette fordi jeg kan tulle med det, mens mange tror kanskje at jeg sier det fordi de tror at jeg synes er dritfin eller noe sånn.

Bloggeren synes det er vanskelig å si noe om hva hun gjør om for eksempel ti år, men Sophie Elise sier hun blant annet har lyst til å studere. Jeg kunne ikke fått barn nå, men om tre-fire år kanskje. Men sånne ting kan man jo aldri planlegge!

Det kan godt skje når man er førti også. Jeg er veldig glad i barn, men jeg er nok ikke moden nok for det ennå. Nå tenker jeg mer på hvordan kroppen vil se ut etter at man får barn og da er nok ikke tiden inne, sier hun. Sophie Elise deler mye av seg selv både gjennom bloggen og også på TV-skjermen i tiden fremover, men et sted går grensen for hva hun kommer til å vise frem. Jeg har stilt opp i undertøy i FHM og sånt, men jeg kommer aldri til å stille opp naken. Jeg snakker heller ikke om private relasjoner til familien, kjærlighet, vennekrangler og lignende.

Siden april har TV-kameraene fulgt fire kjente bloggere og toppblogger Sophie Elise Isachsen 19 fra Harstad er en av jentene som har takket ja til å dele livet sitt gjennom TV-serien «Bloggerne». Bloggen til Sophie Elise har mellom førti og femti tusen unike lesere hver dag og onsdag møtte Side2 den populære åringen i hovedstaden.

Sophie Elise vet godt at det er mange som har sine oppfatninger og meninger om henne etter å ha vært inne på bloggen. Det er nemlig ikke bare fordeler ved å være populær toppblogger. Jeg opplever ofte at mange bare avfeier meg før jeg har fått sagt noe fordi de tror ett eller annet. Og det er også ille når bloggen har en negativ påvirkning på andre rundt meg og at det går utover familien og venner, sier hun til Side2.

Også utseendet til Sophie Elise er noe bloggleserne er opptatt av. Bloggerkjendisen har tidligere vært åpen om både neseoperasjon og forstørrelse av puppene. Dette har vekt oppsikt og bloggeren er fullstendig klar over fokuset som er på kropp og utseende i bloggverdenen.

Selv sier hun at enkelte kommentarer som handler om hvordan hun ser ut har vært sårende, men at nå gidder hun ikke å bry seg lenger. Jeg hadde alltid en fast vinkel jeg tok bilde fra og jeg smilte ikke så mye på grunn av nesen og leppa.

Men så la jeg ut et bilde på bloggen som var tatt forfra og da fikk jeg kommentarer fra lesere som sa at de skjønte hvorfor jeg ville operere nesen. Da tenkte jeg at alle de fine kommentarene jeg hadde fått tidligere bare var fordi jeg hadde gjort meg til på bildene. Så de kommentarene traff, men etter at jeg operete både pupper og nesen har jeg ikke brydd meg.

Jeg har jo ikke angret på operasjonene. Og jeg føler jo at jeg er litt avhengig av å forandre på noe fordi det spennende, ikke bare for meg, men for andre. Og det er jo dumt at man tenker sånn, påpeker hun. Har du opplevd noe tilsvarende? Tips VGs journalister om din historie - du kan være anonym!

Men det var bare begynnelsen. Minutter senere ringte tre nye personer og hadde sett det samme bildet. Deretter begynte kjente og ukjente fra hele landet å bombardere henne. I tillegg begynte pressen å mase. Jeg var så sint på alle som spredte det, og på folk som sa at dette var «min egen feil fordi jeg hadde latt noen ta sånne bilder». I mitt tilfelle er bildet tatt uten tillatelse. Men det er ikke poenget. Jeg har tatt lettkleddbilder tidligere og sendt i fortrolighet til en privatperson.

Og det bør være lov. Å spre bilder av andre er en helt annen sak, så denne «slutshamingen» av meg som person, har vært grusom. Men jeg var opptatt av hva folk ville tro. Jeg hadde nettopp blitt kåret til Norges mektigste mediekvinne , og så skjedde dette. Jeg ville jo ikke at folk skulle se meg sånn, selv om jeg er frigjort og langt fra superprippen. Sophie Elise ventet en time eller to før hun kontaktet managementet sitt.

Da hadde hun innsett at hun ikke selv kunne stanse spredningen. Jeg tenkte på mamma, pappa, familie og fremtidige kjærester. Det betyr jo mye mer enn alle de fremmede. Jeg var redd for aldri å bli tatt seriøst igjen. Sophie Elise og managementet bestemte raskt å anmelde opphavsmannen til politiet.

Samtidig ringte de selv rundt til personer de skjønte spredte bildet, for å advare om at dette var ulovlig. Bloggeren forteller at de også tok kontakt med foreldre til barn helt ned i årsalderen for å informere om hva de var delaktige i.

Rundt på nettet fant de voksne menn i antifeministgrupper som postet bildet til mange titusener, og ukjente som valgte å bruke det som profilbilder i sosiale medier. Mens ungdom stort sett innså at de brøt loven, ble de voksne rasende og slo i bordet med ytringsfrihet. Det er ulovlig å spre bilder av andre på denne måten, men ofte er det vanskelig å bevise hvem som har gjort hva.

Sophie Elise anmeldte saken i vår, og hun og managementet kontaktet også flere personer for å få bildespredningen stoppet. Saken ble henlagt grunnet bevisets stilling. Man kan ikke stole på noen. Sophie Elise snakker ut om det intime bildet som ble spredd på nett. Isachsens valg om å dele navn og bilde på de hun mener har spredd bildet, skapte debatt om hvorvidt det er lovlig å gjøre.

Det trenger å få en konsekvens. Siden lovverket har vært utfordrende her, var det godt å kunne gjøre noe med det selv. I sommer fortalte Isachsen om hendelse første gang, fordi hun altså ønsket en debatt og at rettspraksis skal skjerpes.

Folk begår selvmord over saker som dette, når skal man få en lov som gjør at man føler seg trygg? Ikke minst, når skal slike allerede eksisterende lover faktisk fungere, skrev hun da.

sophie elise naked fuckbok Sophie Elise ventet en time eller to før hun kontaktet managementet sitt. Bloggeren forteller at de også tok kontakt med foreldre til barn helt ned i årsalderen for å informere om hva de var delaktige i. Det kan godt skje når man er førti også. Enkelte har vært skremmende pågående. D Og nye rosa negler.

0 thoughts on “Sophie elise naked fuckbok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *