Hvordan stimulere klitoris anal sex tips

hvordan stimulere klitoris anal sex tips

Når du føler deg klar begynner du å stimulere klitoris, gjerne med en vibrator. La hoftene rulle forover trekk pusten inn og stram musklene , og bakover pust ut og slapp av i musklene. Musklene er nå virkelig involvert som hos en idrettsuttøver i bevegelse. Ved å kombinere disse fem elementene: Under forspillet eller under samleiet tilfører kvinnen rett og slett bare sin foretrukne form for klitorisstimulering.

Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Kombinere flere stimuli - Jeg lærer bort kombinasjonsorgasmen. Fingergrep - Prøv V-grepet, eller la partneren prøve det på deg, tipser Stine Kühle-Hansen, seksualunderviser ved amorteket. Enalenepappa En dag kan det hende det er deg Lillja Er du en hestkuk, så er du en hestkuk!

Et tips er å onaner samtidig som du har samleie, enten ved at du eller partneren din stimulerer klitoris, tipser Kjensli. Vil du lese flere slike saker?

Følg Kvinneguiden på Facebook! Presseansvarlig og nettredaktør for Kondomeriet. God analsex Ikke dropp glidemiddelet. Glidemiddel er alfa og omega for at analsex skal bli en god opplevelse, både for den som gir og mottar. Det nytter ikke å kjøre på uten å ha varmet opp først.

Start med å stimulere analåpningen med en finger. Bruk god tid og ta hensyn til hverandre! Da er sjansen større for at dere begge får en fin opplevelse. Ikke alle får orgasme ved analsex, så ikke bli skuffet dersom verken du eller partneren din får dette. Det kan være lurt at den som mottar ligger på magen, i alle fall de første gangene. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Bikini for sommeren I helga gikk det helt galt. I stedet for og ta det litt piano siden jeg sa det var vondt "kjørte" han på så bare det.

Endte med jeg hylskreik av smerte, begynte gråte havna på badet og blødde som bare det der bak. Nå har jeg hatt vondt i to dager men det gir seg litt etter litt. Tilliten til han er nesten lik null. Smerten går over, men bruk Asan intimservietter når du er på do for å vaske litt og stelle litt med baken. Bedre for ømme rumpehull enn dopapir. Har ikke dumpa han.

Men tok en prat nå i helga siden jeg ble syk etter dette som skjedde den helga. Han har skjerpa seg litt og ikke spurt engang om og prøve dette mer. Prøver og forklare han at det er ikke bare og peise på. Jeg endte opp hos legen nå i uka veldig dårlig, kosta meg dyrt med masse prøver og tabletter.

Så hvordan han krympa sammen da jeg snakka med han. Gir han en liten sjans til og hvis han ikke forstår hva det går i så dumper jeg han.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Guide til analsex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Guide til analsex By Guest endelig, September 5, in Seksualitet.

Guest endelig   0 0. Report post  ·  1. Posted September 5, Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Den vil gjerne jeg også ha. Har aldri drevet med dette, men samboeren er hissig på dette. Så han fikk lov i går. Guest Grafica   0 0. Report post  ·  3. I denne tråden er det mange gode tips om tilvenning til analsex. Men som sagt, mange gode tips i tråden jeg har linket til der. Report post  ·  4.

Guest Jeg fant, jeg fant ;   0 0.

Trening av underlivsmusklene er viktig. Under samleie kan man bruke disse musklene som et verktøy for å kontrollere orgasmen. I stedefor å «bare ligge der» og vente på orgasmen, kan man velge å la musklene gjøre jobben. Disse musklene trener seg ikke selv. Øvelser der man kniper igjen, slipper og kniper, styrker disse musklene.

På Kondomeriet har vi et utvalg av forskjellige vaginakuler slik at du kan finne ut hvilke kuler som passer best til din kropp. Kulene varierer i størrelse og brukes på ulike måter. De små kulene er ment til å brukes «der og da» ved man tar inn kulene og kniper. De store kulene derimot, kan brukes i flere timer.

For eksempel kan du gå tur eller jogge samtidig som du bruker kulene. En fantastisk bonus med de store kulene er at de kan gi deg orgasme når de anvendes! Dersom man jogger vil kulene kjennes veldig godt og når man i tillegg kniper, så kan det gi orgasme.

Her kan du altså nyte selve treningen, samtidig som du nyter tanken på hvilken effekt kuletreningen har. Tren den samme muskelen som jenter trener når de bruker vaginakuler. Når penis blir erigert, går det an å «vippe penis» opp og ned.

Selv om dette er en festlig greie man kan tulle med, har øvelsen også en god effekt på sexlivet. Øvelsen styrker nemlig de musklene som kan hindre for tidlig utløsning. Det gjelder i like stor grad heterofile som homofile. Men for noen et dette et forbudt område, og det må man rett og slett bare akseptere.

Har du likevel lyst til å prøve analsex, kan det være både pirrende og godt. Men det er likevel viktig å ta forhåndregler. For det er nemlig ikke «bare bare» å ha analsex. Sexinspirator, aktiv blogger og innehaver av den erotiske nettbutikken Cpunktet. Her er det imidlertid viktig at du bruker produkter som er laget for anus. Disse har nemlig en plate eller ring nederst for at leken ikke skal kunne forsvinne. Uansett om du velger analplugg eller penis, er det viktig å bruke nok glidemiddel.

Og da snakker vi ikke om babyolje eller bodylotion. Bruk i stedet et godt glidemiddel som er ment for analt bruk, råder Ebbestad. Har du nok kunnskap og følger tipsene overfor, er sjansen nemlig liten for at du opplever uhell, slik mange frykter skal skje. Et tips er å onaner samtidig som du har samleie, enten ved at du eller partneren din stimulerer klitoris, tipser Kjensli.

Vil du lese flere slike saker? Dersom du har anskaffet deg ett nytt leketøy og det er skarpe kanter eller tapper på det, sende det tilbake der det kom fra, for det kan dessverre skje at produsenten ikke har gjort en feil. Rifter og sår i underlivet er absolutt ikke bra.

Sexleketøy som er laget for kvinner kan også benyttes på menn. Dersom din mann er åpen for å prøve nye ting kan du forsøke å stimulere penis og scrotum med en vibrator. Eller hva med området rundt anus? En annen variant er å holde en vibrator mot utsiden av kinnet ditt når du suger ham. En vibrator kan være ett svært nyttig hjelpemiddel for menn som opplever at de kommer for kjapt. Ett lite tips for de som kan like de anale gleder, og sexleketøy.

Kjøp ett vibrerende egg du vet hva vi mener, eller kikk litt i nærmeste sex shop Tre på en kondom… og før det opp i anus. Det er nesten ikke mulig å føle at det ligger der, men når man setter på vibreringen..

En vibrator trenger ikke brukes på kjønnet til enhver tid. Et artig lite triks er å ha en eller to fingre inne i kvinnen og presse oppover mot g-punktet, for så å ta en vibrator å pressen ned rett over skambenet. Det gir en ganske spesiell vibrasjon som en del kvinner elsker. Noen kvier seg for å ta på glidemiddel, da dette ofte oppleves som kaldt.

Hvordan stimulere klitoris anal sex tips -

Dette er verdens vakreste steder. Denne signerer jeg også Stillingen jeg liker best under analsex er absolutt denne! Orgasme - triksene du må kunne! Be ham ta på dine bryster, mens du stimulerer deg selv. Et skikkelig kick er det å pule en mann! Det vil jeg være altfor anspent til å klare. Endte med jeg hylskreik av smerte, begynte gråte havna på badet og blødde som bare det der bak. Er jeg homo eller kan jeg bli 100 caroline andersen store dildoer, lurer de, når de oppdager at de liker en finger bak når de har sex med partneren, eller det å sitte på en analplugg når de har sex med seg selv.

Hvordan stimulere klitoris anal sex tips -

Underholdning Se alle våre quizer Ta en matquiz Kryssord. En nederlandsk nevrolog fant ut at hjerneaktiviteten gikk helt bananas under anal toy lesber, og beviste dermed at sex kan være avhengighetsskapende. Posted September 8, Underholdning Se alle våre quizer Ta en matquiz Kryssord. hvordan stimulere klitoris anal sex tips

0 thoughts on “Hvordan stimulere klitoris anal sex tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *