Svensk erotisk film g punkt hos kvinner

svensk erotisk film g punkt hos kvinner

Sædavgang uten stimulering av penis Beskrivelsene kan variere fra godt til godt-vondt og vondt, og fra vet-ikke-riktig-hva-men-noe-er-det til en helt konkret opplevelse av at prostata er selve lystsenteret.

Noen menn får sædavgang og orgasme ved anal penetrering uten samtidig stimulering av penis. Det viktigste er nok at menn på dette området er svært forskjellige og at opplevelsene er individuelle. Men finnes virkelig en prostataorgasme? Begrepet prostataorgasme dukker opp i flere og flere sammenhenger. Menn hevder de opplever prostataorgasmer, vi støter på begrepet ved oppslag på Internett og i oppslagsverk, og vi ser det benyttes i markedsføringen av analplugger og analporno.

De kan gi menn like sterke orgasmeopplevelser som kvinner, hevder Plato Rosinke , en taoist og urtelege som har skrevet boka Prostate Orgasme — Prostate Cure. Betinger høy grad av seksuell opphisselse? Vi har også hørt menn understreke at nytelsen ved prostatastimuleringen er betinget av at det på forhånd er oppnådd tilstrekkelig seksuell opphisselse.

Dette passer også med kvinners beskrivelser av stimulering av g-punktet. Den svenske erotikk-pedagogen Ylva Franzèn har i en tidligere utgave av Cupido påpekt at mange kvinner overser den viktigste av alle betingelser for at g-punktet skal kunne lokkes frem, nemlig en høy grad av seksuell opphisselse!

Og vi vet at når en først er seksuelt opphisset kan all videre seksuell aktivitet lett virke lystforsterkende, mener Raymond Mortensen. Fra kjønnsorganet til hjernen går signaler som omformes til lyst. Fra hjernen til kjønnsorganet går signaler som fremmer ereksjon. Og når tiden er moden for orgasmen blir også prostata en mottaker og avsender av stimuleringssignaler.

Det er godt mulig at en direkte stimulering av prostata kan forsterke disse signalene. De bekrefter at orgasmens karakteristiske muskelsammentrekninger riktignok starter i prostata, men påpeker samtidig at den seksuelle opplevelsen styres av hjernen.

Spesielt hvis dette bidrar til at de har mer god sex, sier Raymond Mortensen. Men de får den tertiære erogene sonen gjennom nervene som har forbindelse til prostata, og det er årsaken til at vi snakker om at enkelte får prostataorgasmer. Han understreker imidlertid at det er i anus, som er området rett innenfor ringmuskelen, og ikke i rektum som er nær prostatanabo, at det finnes rikelig med erogent vev.

Er analsex en homsegreie? Han viser også til en undersøkelse utført av australske ASHR Australian Study of Health and Relationships, , som viser at i motsetning til de heteroseksuelle, kan det virke som om homofile menn er på vei bort fra analsex. Les Richard Hillmans artikkelserie! Richard Hillmans artikkelserie i tre deler: Og hvorfor er det så god? Alle har en anus artikelen kommer 5. Alle har en anus. Men selv om analsex er vanlig blant alle kjønn og seksualiteter, er det fortsatt mye tabu og hemmelighold.

Prostata, lyst og smerte Opplevelse av smerte ved stimulering av prostataregionen kan skyldes at prostata er betent. Det kan være en meget god ide å ta en prat med legen. Ejakulasjon og prostatakreft — forskere på kollisjonskurs Forskere dypt uenige om høy masturbasjons- aktivitet i tidlig voksen alder reduserer eller øker risikoen for prostatakreft senere i livet. Ja, vi elsker prostata Seksuelt våkne menn, som i stigende grad viser interesse for sin egen rumpe, bedyrer at stimulering av prostata kan bringe dem til himmels.

Anus og analsex Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv. Preferanser og talenter Til inspirasjon for deg som vil studere menyen for alt annet enn vaniljesex og vaniljeforhold. Dansk English Bokmål Svenska. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Jeg er veldig nysgjerrig,og jeg er hypp på sannheten. Jeg kan ikke begripe at menn skulle ha noe i ræva som ikke jenter har. Analsex står jeg over for min del.

Analsex er godt for noen, mens andre liker det ikke. Jeg har truffet jenter av begge sorter. Sjøl er jeg ikke begeistret for analsex, men to av jentene jeg har vært sammen med fikk de sterkeste orgasmene når de ble tatt analt.

Da syns jeg det er greit, for det viktigste for meg er å gi partneren gode og sterke opplevelser. Om det er G-punkt eller andre punkter i ræva som du sier er i grunn uvesentlig. Det du burde gjøre er å finne ut om du liker analsex eller ikke. Føler du ikke for å prøve det, så la det vær. Men om du skulle bli med på å teste det, så er det viktig å ta det veldig med ro. Begynne forsiktig med en finger og bruk masse smøring. Når han presser noe inn, så press imot som om du presser ut ei bønne.

Da er nemlig lukkemuskelen avslappet og da gjør det ikke vondt heller med mindre han presser inn noe som er for stort. Er lukkemuskelen din stram når han presser noe inn, så gjør det garantert vondt. Sex skal være gøy. Gutter har et slags "g-punkt" i endetarmen, det har noe med prostatakjertelen som visstnok er veldig følsom å gjøre.

Selv om vi ikke har det, så er det veldig mange jenter som synes analsex gir en veldig bra nytelse for det. Man trenger ikke treffe noe g-punkt for å ha glede av sex, gjør man?

Om absolutt alle innlegg du har på VGNett handler om sex? Trykk på navnet mitt, så ser du de siste innleggene jeg har vært inne på Er vel ikke umulig at de ar noe vi ikke har?

De må da vite det Nei, kvinner har ikke det punktet du sikter til nei. Er prostatakjertelen det er snakk om, og den nås hos oss gutter best gjennom endetarmen. Selv om dere ikke har dette punktet, er det mange som finner stor nytelse ved stimulering analt, så ikke fnys av det før dere har forsøkt, og prøv gjerne fler enn en gang, for hadde man målt sex etter første gangen, så hadde nok ikke mange gjort det mer enn en gang det heller.

Det er ofte kvinner som har vært flinke å trene bekkenbunnsmusklaturen som finner det. Noen finner det selv, andre sammen med partneren. Hos menn har prostatakjertelen blitt kalt det mannlige G-punkt. Her er det kun én måte å finne det på, og det er fem cm inn i rumpa. Blir prostata stimulert via endetarmenm vil det kjennes ekstra godt for gutten under sex. NRK P3 er musikkanalen som gir deg de beste nye låtene, humor, og nyheter. Ansvarlig redaktør er Tone Donald Kontakt: Direkte til P3 - p3 nrk.

Bjørnstjerne Bjørnsons Plass 1, Marienlyst kart Trondheim: Otto Nielsens veg 2, Tyholt kart. Denne uka handler det om kjønnsorganet i Trekant. Vi tar en nærmere kikk på penisen og vaginaen. Benjamin, Johanna og Even. Er du P3s nye gamingtalent? P3s nye gamingsatsing søker programleder. Norsk-islandske Icy Arn gir oss kul, stavangersk rap om ei tom lommebok. Øverst i næringskjeden Lættis og alvor om hverandre på Maes norske debutalbum. Bitch City En satirisk miniserie på vippen mellom fiksjon og virkelighet.

Ylva minner om at alle våre muskler er der for å brukes. Kvinner som vil ha sterkere og heftigere orgasmer skal trene opp kjærlighetsmusklene i skjeden. Den ekstatiske orgasmen kommer heller ikke uten at g-punktet stimuleres.

Dette skjer ikke hvis mannen bare støter penisen rett og dypest mulig inn i kvinnen, forklarer Ylva. Flere av elevene er enige om at de dypeste, hardeste støtene bare gjør vondt. G-punktet ligger to til fem centimeter opp i skjeden, på fremsiden. Ikke nødvendigvis rett opp for skjedemunningen, men like gjerne litt til høyre eller venstre. G-punktet er en bunt med nervetråder ca. Derfor kan ikke gynekologen se det når han gjør underlivsundersøkelser.

Du kan heller ikke kjenne det uten å være opphisset. Først da svulmer det noe opp. Siden nervene ligger såpass langt inn i vevet, må det trykk til for å stimulere punktet effektivt.

Fire og en halv kilo er passe. For å lære mannen hvor hardt fire og en halv kilo er, kan du be ham trykke på badevekten. Da ser han hvor mye han bør ta i. I forhold til g-punktet er de fleste peniser feilkonstruerte. De burde ha en liten bøy oppover, slik som på Odd Nerdrums erigerte selvportrett. Siden de fleste ikke er konstruert slik, må man ty til teknikk.

Ylva henter fram sin egenkonstruerte ekstasestav av lakkert tre fra det lilla fløyelsfutteralet:. G-punktet kan stimuleres med en finger eller for eksempel ekstasestaven. Når g-punktet stimuleres kan det til å begynne med oppleves som om kvinnen må tisse, selv om hun nettopp har gjort det.

Etter de første 2—10 sekundene med stimulering, vil imidlertid mange kvinner oppleve stor seksuell nytelse. En opplevelse verdt å dele med sin partner Etter at kvinnen har utforsket g-punktet sitt, kan hun dele opplevelsen med en partner som bruker fingrene, en dildo eller sin penis. Stimuleringen skjer gjerne ved en «kom her»-type bevegelse med pekefingeren opp mot navlen.

Den beste stillingen for å stimulere g-punktet med penis ved samleie, er når kvinnen sitter på man nen. På denne måten har enkelte kvinner opplevd multiorgasmer og noen forteller også om at de ejakulerer.

Flere sier at denne typen orgasme føles som om den kommer «dypere» fra innsiden. Det er enklere å få utløsning for kvinner som har sterke muskler i underlivet. Ikke alle har et g-punkt og for noen kan det være vanskelig å finne det. Selv om Beverly Whipple er opptatt av at kvinner skal oppleve seksuell tilfredsstillelse, sier hun at «en orgasme er det en kvinne sier er en orgasme. Kvinnelig ejakulasjon Kvinnelig ejakulasjon er sprutende utløsninger som minner om dem menn får.

Kvinnekroppen kan ejakulere fra over tretti små kanaler, og gjøre det gjentatte ganger under seksuell stimulering. Artikkelinfo Relaterte ressurser Beverly Whipple Relaterte tekster Hvordan unngå kvinnelig ejakulasjon?

Hvordan finner du g-punktet? Ingen kåthet - intet g-punkt! Kvinnelig ejakulasjon Hvordan kvinner lærer å ejakulere Betty Dodson: Død over G-punktet - Leve klitoris! Orgasmekrig i Oslo - G-punkt vs.

Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse. Innhold i Cupido på nett: På nett siden

svensk erotisk film g punkt hos kvinner Cupido Grupper Gruppekategorier piercing fredrikstad porno dvd medlemsstyrte grupper i Cupido Club: Noen hevder at de kjenner forskjell på orgasmer som utløses ved penis-stimulering og orgasmer som utløses ved anal-stimulering. Nei, kvinner har ikke det punktet du sikter til nei. Men selv om analsex er vanlig blant alle kjønn og seksualiteter, er det fortsatt mye tabu og hemmelighold. De kan gi menn like sterke orgasmeopplevelser som kvinner, hevder Plato Rosinke, en taoist og urtelege som nylig utgav boka Prostate Orgasme — Prostate Cure. Kjertlene som produserer denne væsken er godt utviklet hos noen kvinner, men finnes omtrent ikke hos andre. Det er først da det spennende begynner.

0 thoughts on “Svensk erotisk film g punkt hos kvinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *