Sexy topper hvordan barbere seg nedentil

sexy topper hvordan barbere seg nedentil

Hun er bare 13 og jeg synes det var litt i tidligste laget. Blir urolig for hvilke andre ting hun kanskje driver med også. Det jeg lurer på er hvor vanlig det er blant jenter å barbere seg "der nede", og når det er vanlig å begynne? Og har jeg grunn til å være urolig!? Tja det nomale er vel å begynne å barbere seg når man får hår. Alderen spiller vel i så måte en litt underordnet betyding. Bare litt drita full ikveld. Det er vel ikke normalt å barbere seg "der nede" i den alderen?

Nå er ikke jeg jente og jeg aner ikke hvordan jeg hadde vært i den alderen. Men kroppsfikseringen på yngre jenter tar helt av.

At såpass unge jenter begynner å barbere seg under armer, på ben osv er muligens greit nok, men "der nede" burde de ikke ha begynt på mange år ennå. Trodde ikke jenter i den alderen hadde allverdens med hår uansett - men nå hadde ikke jeg "nærkontakt" med jenter da jeg var i den alderen så det er jo mulig jeg tar feil.

De er fortsatt barn, selv om de nå til dags går i voksne "sexy" klær som får dem til å virke noen år eldre, de er fortsatt barn og burde slippe all denne kroppsfikseringen. Hvorfor i alle dager selger kleskjeder g-streng truser, sexy topper osv osv til barn? Hvorfor produseres det i det hele tatt "voksne" klær til barn? Tiltak, nå aner ikke jeg hvilke, men et eller annet, burde gjøres for å forhindre denne kroppsfikseringen hos barn. Men det er rart at man kan få tak i alle slags sexy klær i miniformat til barn, når samfunnet på den andre siden 'opphyller' barn til noe uskyldig og rent..

Helt enig, det er veldig rart. Hvorfor i alle dager har denne trenden kommet? Snart vil vel kjedene selge g-streng truser til barn som fortsatt bruker bleier Kulturen er problemet som du nevner, men dette er jo en veldig ny kultur, det må gå an å gjøre noe med det? Aner ikke hva, men et eller annet. Nå var jeg et lite barn på 70 og 80 tallet, men den tiden var i alle fall temmelig uskyldig i forhold til i dag. Den gang kunne barn gå nakne på stranden uten at foreldre måtte kikke seg rundt for å se om det var noen pedofile som fulgte med.

I tillegg var barn - barn Man kjøpte ikke sexy klær til små barn dengang. Og en teori går ut på at det er denne beskyttelsen overbeskyttelsen? Det krever ørten innlegg å begynne å forklare.. Men uansett kroppsfiksering er et stort problem hos ungdom og også voksne.. Det skaper mye smerte og depresjon for folk som mener de ikke strekker helt till.. Ikke har riktig form her og der, selv om det ikke egentlig er så viktig Hmmm, er du redd at pedofile ser på ungen din..

Vanligvis vil de neppe være noen fare, men du vet aldri. Men man dette er ikke noen ny fare, unger har blitt tatt av både pedofile og ikke pedofile siden før menneskene begynte å sammle seg i byer Det er bare at nå hører vi mer om det..

Jeg lurer litt på om det kanskje er litt uretferdig over for folk som sliter med at de er tiltrukket av barn at de må se feks ungjenter gå rundt i anntrekk som hadde vært forbudt på voksne i offentlighet for bare noen titals år siden Jeg husker at jeg shavet meg i ansiktet med engang jeg fikk skjeggvekst, sånn at når jenter barberer skrevet er jo da like normalt. Trodde man barberte seg der nede får og se bra og fin ut framfår partneren Så da er vel 13 år litt vel ungt Din lillesøster sa det til deg?

Ja, hun føler vel at hun kan snakke med meg om det meste. Synes i grunnen det er bra, jeg Ok, mange gutter som har kommet med synspunkter nå, men hva med dere jenter?

Snakk med henne om det. Men som et lite apropos til en annen detbatt som pågår: Der er faktisk hennes kropp. Jeg er jente, på 17 år, og mener det er litt vel tidlig med 13 år, nå kjenner ikke jeg søsteren din da, og 13 åringer kan jo være veldig forskjellig, enkelte kan jo være veldig voksen, og flere 13 har jo sex.. Kommer helt an på søstra di, og hvorfor hun gjør det! Selv begynte jeg å barbere meg under armene med en gang jeg fikk hår der omtrent.

Venta litt med å begynne med leggene. Og hva som er best å fjerne det med.. Er det noe krem som er å anbefale? Det at gutter barberer seg nedentil er helt topp, ifølge meg og de fleste av mine venninner..

Endelig har vi eliminert det ekle tanntråd problemet ved oralsex, og, det føles mye renere.. Uansett, jeg synes det er best å barbere i dusjen, når hårene har blitt myke..

Men, jeg pleier å smøre et tynt lag med vibratorrens, etterpå.. Kjøp vibratorrens over nettet. Ikke alltid like gøy for gutter å kjøpe det i butikk, uansett hvor liberal man er: Nå er jeg så heldig at jeg har en gutt som ikke liker å ha hår på kroppen, så jeg slipper å mase på at han må barbere seg. En shavet pikk er 10 ganger flottere enn en hårete en. Jeg har barbert nedentil siden starten av barne skolen. Så er det på med babyoil for å få best mulig reslultat. Finnes ikke noe deiligere enn ei glattbarbert og bløt mus.

Du burde kutte ut og barbere deg i dusjen. Kan bli meget høye regninger når rørene går tette. Og litt flaut muligens, når rørleggeren drar ut den ene hårhaugen etter den andre: Men om det står ispropanylalkohol på flasken. Kan du kjøpe tilsvarende "blåsprit" isopropanol hos fargehandleren.

Eller så har de vell medisinsk-sprit på apotekene. Har kanskje ikke tenkt så langt, enda Jeg kan rett og slett ikke skjønne at folk ikke barberer seg nedentil. Det ser bedre ut, det føles bedre og det virker mye mer renslig. Hvor hårete kan den være Har ikke hatt hår der på 10år minst. Jeg har bestandig barbert i dusjen.

Det er det siste jeg gjør. Men du bør barbere ca 2. Har aldri brukt noe etterpå. Har hørt at du skal være forsiktig med babyoil, for det er vistnok syntetisk? Jeg tror egentlig ingen jenter bryr seg når det kommer til stykket. De stopper ikke når de først har kommet innenfor boxeren vel.

Men, når man først har kommet innenfor boxern blir man enten positivt overrasket, eller ikke Du minner meg veldig om ei jeg kjenner.. Er du fra Oslo? Kjenner du meg, tro?

Jeg er vanligvis ikke noe super-geni, men litt forstår jeg da! Det er nesten ufattelig at noen ikke barberer seg nedentil når vi snakker Og ikke minst slipper man hår i maten da for guds skyld! Det liker da ingen, så enkelt er det. Fikk sjokk når hun jeg hadde meg med sist hadde hår der nede. Litt trimma riktignok,men langtfra nok. Hvis jenter vil at gutter skal sleike, så er det minste de kan gjøre å stille glattbarbert as: Siden æ er fra brasil så har æ barbert mg så lenge æ hadde hår Vel, min erfaring er motsatt.

En voksen mann uten hår på kroppen - nei takk. Jeg vil ikke ha noen guttunge! Gi meg en voksen, moden mann med hårvekst både på brystkasse og rundt pikken, så kan det være det samme med håret på hodet!

sexy topper hvordan barbere seg nedentil

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen.

Logg inn Ny bruker? I de siste årene har det blitt veldig populært blant jentene å barbere seg nedentil. Og guttene følger delvis etter. Hva synes jentene om at gutter også barberer seg nedentil. Foretrekker dere litt trimming eller helt glatt?? Hva ville dere ha satt pris på?? Jeg er gutt og vuderer det, men er redd det klør noe jævelig når det vokser litt ut igjen, og da hvor ofte jeg må fjerne hår..

Og hva som er best å fjerne det med.. Er det noe krem som er å anbefale? Det at gutter barberer seg nedentil er helt topp, ifølge meg og de fleste av mine venninner.. Endelig har vi eliminert det ekle tanntråd problemet ved oralsex, og, det føles mye renere..

Uansett, jeg synes det er best å barbere i dusjen, når hårene har blitt myke.. Men, jeg pleier å smøre et tynt lag med vibratorrens, etterpå.. Kjøp vibratorrens over nettet. Ikke alltid like gøy for gutter å kjøpe det i butikk, uansett hvor liberal man er: Nå er jeg så heldig at jeg har en gutt som ikke liker å ha hår på kroppen, så jeg slipper å mase på at han må barbere seg.

En shavet pikk er 10 ganger flottere enn en hårete en. Jeg har barbert nedentil siden starten av barne skolen. Så er det på med babyoil for å få best mulig reslultat. Finnes ikke noe deiligere enn ei glattbarbert og bløt mus. Du burde kutte ut og barbere deg i dusjen.

Kan bli meget høye regninger når rørene går tette. Og litt flaut muligens, når rørleggeren drar ut den ene hårhaugen etter den andre: Men om det står ispropanylalkohol på flasken. Kan du kjøpe tilsvarende "blåsprit" isopropanol hos fargehandleren. Eller så har de vell medisinsk-sprit på apotekene. Har kanskje ikke tenkt så langt, enda Jeg kan rett og slett ikke skjønne at folk ikke barberer seg nedentil.

Det ser bedre ut, det føles bedre og det virker mye mer renslig. Hvor hårete kan den være Har ikke hatt hår der på 10år minst. Jeg har bestandig barbert i dusjen. Det er det siste jeg gjør. Men du bør barbere ca 2. Har aldri brukt noe etterpå. Har hørt at du skal være forsiktig med babyoil, for det er vistnok syntetisk? Jeg tror egentlig ingen jenter bryr seg når det kommer til stykket. De stopper ikke når de først har kommet innenfor boxeren vel. Men, når man først har kommet innenfor boxern blir man enten positivt overrasket, eller ikke Du minner meg veldig om ei jeg kjenner..

Er du fra Oslo? Kjenner du meg, tro? Jeg er vanligvis ikke noe super-geni, men litt forstår jeg da! Det er nesten ufattelig at noen ikke barberer seg nedentil når vi snakker Hår på kjønnsorganet er kvinnelig også. Men er ikke det verste barberingshysteriet over nu da?

For jeg har ikke truffet på en enda fyr over 25 de seneste årene som er helbarbert. Det er faktisk veldig godt å ha ballene barbert, men jeg tar ikke bort alt av afroen har gjort det for ei dame en gang men syntes det så teit ut , men trimme det gjør jeg og så glattbarberer vi rompa som barn så brant jeg rompa mi på en panelovn så det gror bare hår på den ene rompeballen noe som ser rart ut. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Menn - barberer dere underlivet..? Sign in to follow this    Followers 1. Menn - barberer dere underlivet..? AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted May 22, Jeg skjønner ikke hvorfor noen menn ønsker å barbere av seg håret i underlivet?

Er det vanlig blant menn også nå?? Trodde det var damene som holdt på med det der. Share this post Link to post Share on other sites. Wednesday   Report post  ·  2. Guest Quake   0 0. Report post  ·  3. Syns det er bra de barberer seg jeg.. Report post  ·  4. Barberte kvinner er like turn off som barberte menn.. Report post  ·  5. Jeg er ikke mann, men kjæresten min barberer ikke. Er helt enig med deg. Report post  ·  6. WildThing   Report post  ·  7.

Guest Purple Haze   0 0. Report post  ·  8. Report post  ·  9. Jeg er jente og jeg mener det motsatte. Både damer og menn bør gjøre det etter min mening. Peonjenta   Report post  ·  Posted May 22, edited. Edited May 22, by Liquorice. Guest Gorgonzola   0 0. Guest Odd Molly   0 0.

0 thoughts on “Sexy topper hvordan barbere seg nedentil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *